död!

vårt projekt i skolan tar helt död på mig, seriöst!!
pressar oss själva till jag vet inte vad. och nu går allt bara rent åt skogen!! det är de ända vi gör i skolan nu om dagarna förutom matten, men ändå har vi sån jäkla pannik hela tin och de är inte mycket går som det ska.. uuuusch! meen, vi ska fan klara det här bruds, riight?
så, ni vet ni det!

studiedag imorn, gött!

första advent

amanda och elin kom över igår för film, snack och för mycket av det goda! men det var mysigt, och bra är ni brudar :)  men mindre bra var mina sovtimmar inatt, klockan ringde 7.55 imorse då jobb stod på schemat. ohh, har saknat allt och allt där ute! men blev en hård dag, var julmarknad, så full rulle hela dan!!  kom hem vid sju då kina mat stod på bordet, inga fel!

soffhäng med mor&far nu till filip&fredrik, sen hittar jag sängen! 

ryktas om en repris från sommarens personalfest..

yesss

yess, jag har hittat hit igen! fråga mig inte varför, men kan lätt bli så i brist på saker att göra, så ska göra ett försök.. Ska förövrigt dra mig mot duschen nu för att fräscha till mig lite, finbesök kommer till staden ikväll, så ikväll står de mys på schemat medans resten av arbogas 18 plusare går på krogen och har roligt! Men, jag klagar faktiskt inte :-)

duschen nästa

RSS 2.0