I-LANDSPROBLEM

alltså, det finns ju inget mer irriterande än att behöva resa sig upp ur ett sånt galet skönt läge i sängen för att gå och ta bort sminket och borsta tänderna..

det är inte kul nånstanns!!

B-RUDAR

Kom precis hem från en riktigt trevlig och mysig kväll med b-rudarna. Fick dock sällskap av lite partygrabbar innan dom drog vidare. Imorn blir avgång mot strängnäs till min fina väns lägenhet där resten av lovet ska spenderas, gött mos!

därför får en bild från förra strängnäs trippen glida in

FREDAGSMYS

Fan va jag har varit ute och kört och hårdpluggat teori denna vecka, men det är bra, nu är jag på g! Så ikväll är jag värd en massa gotttt, och det skare bli också! amandis kommer snart och hämtar mig, då tar vi vägarna förbi konsum innan vi bänkar oss i soffan hos issa med bra brudar resten av kvällen!!

HALEBOPAN ELLER TELIA

äntligen har vi beställt ny säng till mig, så nästa vecka åker min sketna 1.05 säng ut och in kommer en 140 centemeters, ååh va skönt! har spenderat hela dagen i örebro med mor och far, inhandlade lite presenter och lite annat smått och gott. ni är då för bra!!

och eftersom att många av mina vänner har börjat inskaffat iphone och sviker comviq trenden har nu mina telefonräkningar blir sviiin höga! så gick in till kusin på Telia idag som fick ge förslag på operatör byte.. halebopan eller telia, det är frågan!?

BRUM BRUM

gjorde nästan min första "spy blod" upplevelse på nautilus imorse, heeelt slut var jag efter x antal minuters running! Hade setat fint där inne vid alla muskelknuttar som bara sitter på sina maskiner och chillar lite. Tog mig upp till körskolan efteråt där en körning väntade, backning och parkering va dagens lektion. Sen vidare upp på stan för en tre timmars fika med amanda och ellen, mycket bra dag :)

och medans vi ändå nämnde spyupplevelse..
surströmming - första och sista gången jag jullan och vickan smaka på det kan jag säga!!



SPORTLOV

Den tradionella tvsöndag är i fullgång i soffan med pappi - solsidan, timeout och wallander, alltid lika bra avslutning på helgen.

och lite sportlov på det också, som egentligen skulle ha spenderas i egypten men efter kaosen där nere ställdes resan in så blir kvar här hemma i kylan.. jäkla skit säger jag!! Fast nu får jag chansen att hårdplugga på körkortet iallafall. Har även en efterlängtat dejt mä mina fina vänner amanda och ellen imorn, har nog ett och annat att ta igen!


LÖRDAGS KVÄLL

kom precis hem från elinp, så nu sitter jag med en kopp te och macka innan jag ska inta sängen. Hämtade hem lite mat med henne och julia-olina nu på kvällskvisten efter innebandy tittande. Så blev en lugn kväll, vilket även gårdagen blev som bestog av träning, mariekällarn och bandytittande med amandis. Avslutade de hela med en sleepover också, en repris från förra helgen helt enkelt. och en mycket bra sådan!! :)

nej men om man skulle ta och göra kvällen kanske, naattii!


LIVRÄDDNING

Nu behöver ni inte vara oroliga för att hjärtat ska stanna när jag är med, kan nu allt om livräddning! bra va?! Spenderar min sista praktikvecka hos en sjukgymnast på Slottspraktiken i köping. Börjar ju snart känna mig som en köpingsbo efter 5 veckor där i stan.. var iallafall på en hjärt-och lugnräddnings utbildningen idag, väldans intressant faktiskt!

två dagar kvar sen tar vi lite sportlov på det här också.. fint som tusan!!

BRA HELG


Okej, såna här dagar kan man få tycka om snön!
Efter en sleepover hos amanda i fredags bestämde vi och fia oss för att ge oss ut i skidspåret. Tog med oss lite varm saft och bullar för att mysa till det lite också! Superduper trevligt!

Bowling stod på schemat till kvällen, singlarna mot kärleksparen. vinnarna.. kommer vi aldrig fram till. Men vart en riktigt rutten omgång för lilla mig iallafall. Fortsatte sen hem till amanda där vi korka och kvällen fortsätte vidare mot lunkan och sedan my och avslutningsvis på kebab house! Helt okej kväll :)

Nu ska jag ta mig en promenix till mandis och hämta lite grejer!

KNÄCKT

Knäckte körskoleläraren rätt bra imorse när han trodde jag skulle kugga på start i backe.. men icke!! fan va grym jag är. Fast fick kanske världens största och klumpigaste volvo!! Satan va jag inte gillade den, jag som äntligen vant mig vid våran lilla saab som är nog stor för mig. Får verkligen hoppas att man vänjer sig. Nu är iallafall uppskrivning och körning bokad. Bra nervös redan!

Och vem fasiken bokade snön?? Dumt gjort vare iallafall..

PARLAMENTET

Blev en mycket bra dag i estocolmo, han med att springa igenom några butiker och en god lunch innan det var dags för inspelning av parlamentet där vi nästintill garvade läppen av oss.. Nämen det va riktigt bra, mycket bättre än på tevee.

saknade bara min lilla björn, slutar aldrig skratta åt dem här klassikerna!

http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

http://www.youtube.com/watch?v=BNdl6RoSOEQ&feature=player_embedded



DET BÖRJAR TA SIG

Det börjar ta sig sakta men säkert med mitt körkortsplugg. Har suttit och nötat och gjort tester på datorn sen jag kom hem vid 5. Ska bara försöka få det att fastna också.. på något sätt! Blev så inne i det så glömde helt bort att åka och träna, då äre fan illa!!

Imorn tar jag en ledig dag och åker upp till huvudstaden med mor och far och kollar parlamentet, elinp är med också! Kan ju alltid hoppas på att björn gustavsson är där och drar några skämt ;) hinner förhoppningsvis mä att dra igenom några butiker, göttans!

BACK 2 LIFE

Kunde inte haft en bättre helg med min fina vän i Laxå. Mys i sommarstuga med brasa och lite gottis, fotbollstittande, tvmys och lite annat. Haha fullfrys, fasiken så bra det är!

Blev en riktigt segar dag på intersport idag, helt dött! Så är väl tur att jag har oscar och jonas att bråka med... Hoppade över träningen ikväll och gick ut och sprang istället, mycket skönt! Nu väntar tv:en.
Och nu smids det planer må jag säga...:-)

PRAKTIKANTEN

praktikanten.. kan vara det fulaste ordet!? 
första veckan på intersport avklarad, riktigt lugn och stilsam vecka. 11-4 är väl ett helt okej jobbpass, så ska väl inte klaga! Kassan har jag lärt mig också så det går faktiskt helt galant där borta. Men tycker ni kan bli bättre på att komma in och hälsa på..

Nu över helgen tar jag mitt pick&pack och drar till amandis i laxå, galet trevligt! :-) kan nog hitta på ett och annat skoj. Så om bara sj vill som jag så tar jag tåget om sisådär 40 minuter och hoppas på en bra helg!

...

fucking egyptier, sluta kriga och låt mig komma ner oh sola och bada:(

RSS 2.0