FRÅGA OLLE

Första dan på intersport gjord. Var ju inte direkt överflöd med saker att göra. Men tror det kan bli bra ändå, bra personal! Börjar elva nästan varje dag, så ska väl inte klaga. Så kan nog bli ett par sköna veckor :) Nej, tillbaka till teven och fråga olle, haha vilket program! dagens tema: tillfredställning och onani!

DENARIO

Vår fina film vi gjorde i skolan i höstas, haha! älskar alla fina vinklar på en..



KLAPPAT OCH KLART

I rymden finns inga känslor fick starta min morgon. vaknade aptidigt och kunde inte somna om, tror knappt hon var nio!! Hon, varför sa jag hon..  Ska iallafall ta tag i städning och lite sånt nu på morgonen, senare blir match mot Sala i vasahallen. Sedan återstår kvällens planer!

Nu är iallafall både hotell till egypten och london bokad, jag klagar inte! :-)

FREDAG

och där startar vi helgen, skönt som tusaaaan!
Idag gick jag på min första presskonferens!! helt själv dessutom. fysatan va pinsamt de var. skulle ställa frågor, fota och greja! Men lite kul var det, fick ju bulle också.

Men nu är mina två veckors praktik på magazin gjorda, kändes precis lagom tid! nästa vecka kör vi Intersport, kommer förmodligen bli lite drygare, men whateveer! slipper ju sitta framför en skolbänk.

jaja, ska slita mig härifrån ett tag!

UT OCH BUSA

Ut och gör nått buuus, bränn ullvi, råna en tant, kör rattfull!! bara ni gör nått intressant för tidningen så jag får skriva lite, sitter helt rastlös ju!

så, iväg mä er ;]

SOM FISKEN I VATTNET

Här sitter jag för mig själv på praktiken och chillar lite till spotify och tv:en på väggen, som fisken i vattnet liksom! Men har faktiskt skrivet typ 6 artiklar idag, så har inte bara latat mig. Funderar på att ta lunch snart, har faktiskt mä mig egen mat, så idag blire pannbiff och potäter!

Idag när tidningen kommer ut måste ni läsa min fina artikel om Lill Lindfors, har skrivit den helt själv! Duktigt va! Nejj, gå och värma pannbiffarna vare :)

DALARNA

Åh vilken bra helg jag haft! En helhelg med laget är alltid lika trevligt, denna gång i falun. Måste nästan säga att hotellfrukosten var höjdpunkten av resan!! Annars blev det träning, matchtittande, bowling och mys med braiga brudar. Och idag avslutade vi det hela med en dag i romme :) Är heeelt slut nu, ska försöka hålla ögonen öppna och heja fram sverige, sen solsidan innan det blir sängen.

MAGAZIN

Har suttit och gått igenom varje magazin tidning sen 2007 idag!! fattar ni hur många det är.. skulle kopiera en speciell sida ur varje tidning. så satt ju inte rastlös idag iallafall. Och fick mig ett gott skratt åt alla gamla mingelbilder på folk och lite andra reportage. Fan, skulle ha tagit kort på de..

BRA MÄTT

Hejsanhoppsan vad glest det var här då.
Har börjat med praktik så har vart helt slut när jag kommit hem, sen har det vart träningar och match där emellan. Men nu gjorde jag en liten smitning hit in på min lunch. Dom drog mä mig till en pizzeria nu på lunchen och fyfanken va mätt jag blev. Måste erkänna att jag sitter med uppknäppta byxor...

Praktiken går iallafall galant, magazin24 it is!! personalgänget är höjdpunkten! sen tycker jag ni ska gå in och läsa min fina artiklar på nättidningen. Igår var det gameday, vilket resulterade med 4-2 till oss tillslut, mycket skönt må jag säga!

ikväll laddar vi för ett teoripass med körskolan, tjiing!

CRAZY LOOP


I fredags drog jag med mig päronen över till lina och jonte där det var fullt hus. kolla let's dance, gamla thailands filmer, spela buzz och drack lite gott! Och världens goaste ungar har dom också. Millepille på bilden ovan!

Igår var det matchdag i västerås, blev en vinst på 2-7! och min ångest om innebandyn går upp och ner hela tin, ååe! vet inte vad jag ska ta mig till. Men taggar falun och romme nästa helg iallafall!! kom precis ur duschen och ska snart göra mig klar för att gå och ner och kolla herrarnas match, sen hem till den efterlängtade solsidan :-)

TEORI

och där var jag också igång med körskolan, började lite lätt sådär med 3 timmars teori pass idag. fick tillochmed en kopp varmchoklad där emellan! så nu äre bara att börja plugga och köra stenhårt i ett par månader.

fredag imorn, bra snabb vecka! och jag tänker ligga kvar hemma i sängen imorn också, känns inte så värt att åka in och simma en timme sen hem! så imorn är jag öppen för förslag heeela dan? :)




VÄRDA SKOLDAGAR

Bra värda skoldagar denna vecka, in med halv 8 tåget och hem med 10 eller 11 tåget, ahhhdå JB, bra planeringar och information som vanligt! så nu vägrar jag gå upp 6 på mornarna resten av veckan, så jag tänker helt enkelt stanna hemma!!! japp, det tänker jag..

men tur är väl att jag har dig min kära vän!

skuula

har insett att bloggandet inte är min grej, bra glest mellan inläggen! men ska inte ge upp redan.

skön avslutnings helg på lovet iallafall. Bowling, spel och god dricka i fredags med bra människor sen en sleten myskväll med amando i lördags! sen drog skulan igång igår, eller ahh, började halv 12 och slutade strax efter 12, väääärt! hela veckan ser typ ut så, har praktik nästa vecka och fem veckor framåt så ingen idé att börja med något.

tog tåget hem elva idag, drog en kebabsallad med pappa och nu sitter jag här. tänkte ta mig upp till nautilus snart och även en solning på det som är väldigt behövligt just nu.

turn it up

planerna sprack igår, men anna räddade min kväll! åkte över och snacka skit och hängde i soffan framför teven, finnemang! idag då, vad gjorde jag för spännande idag.. inte ett skit!! teven och soffan har aldrig vart så här bra vänner med mig förut som detta lov, och har inte listat ut om det är positivt eller negativt än.. skulle ha åkt till strängnäs över helgen men min kära vän kommer hit istället, så vi ska ta igen en hel del nu dom sista dagarna av lovet!

förövrigt, två månader kvar tills lilla jag blir 18, rätt skönt! hihi

grottan

satan vilken träningsvärk jag har, är det ens tillåtet att kunna ha sån värk så man knappt kan sitta? men har man inte tränat på ett par veckor kan det väl lätt bli så.. och tur är väl det att jag gör nåting än att bara sitta inne i min grotta om dagarna! tänkte upp till nultan idag också en sväng, sen till kvällen blir det förmodligen käk och mys med elin och becca!

2 lax 11

Oh vilket bra nyår jag hade, bästa på väldigt länge! Blev hem till kusinvitamin där vi var ett 10 tal brudar. Vi käkade, lekte leker, spela spel och fick oss ett antal skratt! Vid tolvslaget gick vi ut och kollade raketer, skålade och pussades med resten av killarna som hade glidit in under kvällen! Vi gick sen in och fortsatte kvällen med singstar, dans osv. Mycket trevlig kväll, så tackotack till alla närvarande!!

juldagen blev en riktigt filmdag rakt igenom, men igår blev de speltime hos matti till kvällen! sen åkte vi ut och busa lite..

RSS 2.0