LIKE A PRAYER

min dator sprängs fan snart, jag lovar! sitter och föröver massa bilder till min externa hårdisk jag fick i julklapp, har så jäkla mycket gamla bilder jag vill spara så kände att jag behöver en sån här! Ska snart över till ellen också och hämta mina örhängen, hihi! hoppas dom passar. 

nyår imorn, wooho börjar faktiskt bli riktigt taggad! hoppas på en grym kväll iallafall. lämna lite av det gamla bakom sig och gå vidare, jappjapp! och jag klagar ju inte på att jag går in på mitt 18:e år!! fan va det här ska bli mitt år...


och där var den julen förbi

och där var den julen förbi, fort gick den men bra var den! släkten kom hit på julafton, vi åt, kollade kalle, spela spel och eftersom lilla kimmen va här så kom även tomten förbi! och det är fan mysigt med tomte, kommer nog aldrig växa ifrån de ;) vart iallafall riktigt nöjd med mina julklappar! igår åkte jag med elinp till romme och röjde lite i backarna.. eller elin gjorde iallafall! jag finåkte mest med mina små blades!! 

har dragit på mig en rejäl förkylning nu under julen, lite hosta på det också. Otippat nu under lovet.. men den ska inte hindra mig! kom precis hem från sofias dans, så nu hade jag tänkt inta soffan resten av kvällen till massa bra film!

sötelin i backen

uppesittarkväll

gymnasiefesten i tisdags var grymt, sånt jävla drag!! fast den jävla timmen i kön i 23 minus grader var inte att leka med, fysataaan! blev sängen hela dan igår efter x antal timmars hat mot sj, trodde fan inte jag skulle komma hem. till kvällen blev de en date med amandoo!

har precis vart ute och inhandlat det sista julklapparna, tidsoptimist brukar dom kalla mig, vet inte varför...  men nu är dom klara iallafall! ska snart över till familjen Larsson där de bjuds på bingolotto, käk och julklappsbyte, mysfaktorn är hög!

complicated

JULLOV, viktigt!! det firar vi med att åka in till örebruu på gymnasiefest ikväll. Hoppas på en grym kväll, tycker jag förtjänar det! Älskar förövrigt johnbauers jul-och sommar avslutningar, alltid lika underhållande!


JB-gala

blev en helt okej helg, lugnt i fredags, lite galejs i lördags och dans med sofia och brudarna igår, riktigt kul, fast fan så svårt det var! Sofia hade verkligen dragit till med en svår dans. sen till kvällen hade jag och pappa spelkväll, jag total losa!

Idag var det jb-galan. Alla på mediaprogramet + lite föräldrar och annat folk samlades på SF bion där vi först fick mingla lite i våra fina "hollywoods outfits" och titta på foto utställning av oss elever, sen in i bio salongen för att se på filmer vi gjort. Prisutdelning blev det också, jag amanda och elin fick faktiskt pris för.. nåting! En biobiljett rikare blev jag iallafall ;) stanna kvar i stan och shoppa loss lite efteråt. Träning snart, sen julklappsbyte och fika efteråt. PUSSS! 




svarta pepparkakor

sitter hos elin i laxå nu, jag och amandis följde med henne hem efter skolan för att baka pepparkakor till klassens lilla julafton på torsdag. men.. det är fan svårare att baka än man tror! första plåten kunde inte bli mer svarta!! och sen kom jag på att det är grymt tråkigt, det är alltid en kul idé från början men man tröttnar rätt fort.. så inge mer bakning för min del denna jul!

har suttit och försökt få ihop det sista på vårt projekt till jb-galan också, inlämning imorn så hoppas fan inget krånglar nu i slutet bara! 


bra helg

bra helg får jag nog säga.
stannade kvar i Örebro i fredags med sofia och julhandla lite, trevligt! väl hemma sen slockna jag halv elva till idol, då snackar vi trött tjej! I lördags blev det match hemma mot örebro, tuff match som tillslut slutade med vinst för oss, 5-4 :)) till kvällen blev de en impuls sväng till nya bowlingen i stan, as fräscht ju! det var inte sista gången vi satte våra fötter där iallafall. sen fortsatte vi vår impuls kväll som ledde till en bra lördagskväll med bra umgänge! och idag mådde man som man förtjänade, men jag och anna trotsa kylan och åkte tillslut ner och kolla lucian.

ska kolla klart på parlamentet nu, haha babben, sen blire sängen!!


flacken

galen mattevecka!!
taggar inför de fyra timmars nationella i matteB på fredag, så har blivit x antal mattetimmar denna vecka, och fler ska det bli imorn, sen kaanske vi är redo för fredagen.. USCH! annars håller vi fortfarande på mä våra fina projekt till jb galan i skolan, ska hålla på det tills jullovet, så inga fler vanliga lektioner kvar, lite skönt! träffade peter flack slasch hjalmar idag, trevlig typ dedär! annars följde jag mä mamma och lina på kick-boxning nu ikväll, fan va stark jag är!! så nu är jag helt slut och måste sova. 


tung förlust

och där kom vår första förlust för i år med damlaget.. tung var den också, blev hela 7-1!! bollen var verkligen inte med oss idag, spelet var för det mestadels grymt, men bollfan vägra styra sig in i mål. TUNGT! meen inget att göra åt. tog en sväng förbi siba, mediamarkt och lite andra affärer på vägen hem. fick med mig ett par högtalare till datorn hem som julklapp :-) nu ska de röjas upp lite här inne innan kommer familjen Larsson kommer över för käk och spelkväll, göttans!

JB sm

vankades innebandy turnering med skollaget idag i västerås, 25 killar och 3 tjejer, aahhhdå! bussfärd dit vid 8 men vart lite försenade, kom 5 min innan matchstart, fint! men motståndarna kom inte alls, så blev en lätt första vinst. delade upp oss i två lag, ena åkte ur i kvarten och andra i semin, lite tungt! men var riktigt kul ändå!!

match tidigt imorn, så blir lugnt ikväll. kanske går ner och kikar a-lagets derby senare, annars bara lugnt! kolla in Jay i idol och lite osådära.. :]

första december

och 24 dagar kvar till julafton, whooho!

va så grymt skönt att inte behöva ställa klockan imorse, fick sova hur länge jag ville utan att nån störde!! men väl vaken vare bara att börja leta praktik plats, ska va en medierelaterad plats, och hur lätt va det då?! OMÖJLIGT! ingen som tar in gymnasielever, måste ha gått en utbildning.. ringde fan allt från tv4 till reklambyråer, men niix! då vart jag sur och åkte upp till nultan istället innan det var dags för pepparkaksbakning hos farmor och farfar med kusinerna! kan ju inte säga att jag är någon fantast på bakning, men vad gör man inte för lite umgänge mä farmor!

söta tjejer egypten 08!

RSS 2.0