LINGON I VÄRLDEN

drar ett inlägg medans vi väntar på resten av mina klassmates såhär på morgnonen. blev fikahäng slash gormé middag hos elinp igår efter skolan, mysiigt! sen till kvällen drog vi en tripp till örebro med sofia och sanne för bio, hur många lingon... åhh vilken mysig film!! helt klarre en film att se.. fast frågan är ju bara vart alla lingon kommer ifrån??!

nu kom micke, peace out!

SKILDA VÄRLDAR

9% kvar av nerladdningen av skilda världar, sen blir det maraton resten av kvällen/veckan :))) iiiih, hade glömt bort hur bra det var tills jag såg reklamen!

STUDIEDAG

fysatan va en studiedag kom i rätt tid.. haft en mycket bra helg nere på öland med härligt folk. och som vanligt var det bara vi arbogabor som höll ut ända i sista i lördagskväll.. så igår vare tungt må jag säga. men då vare bara att tagga om för bilresa hem.  

idag ska jag träna bort allt skit de senaste veckorna!!


ÖLAND

fredag och helg, igen!! men ska verkligen inte klaga. och denna helgen kommer spenderas nere på öland med tajkongänget för att fira malin! så ska snart sätta oss i bilen för en 6 timmars resa ner. eller får väl räkna mä en 4 timmars eftersom rallysara ska va chaffis.. ;) Ha en bra helg, tjiiing!

kanske ska ta sig ett dopp medans man ändå är där nere..

PEUGEOT

hur wunderbar är inte denna pärla? pappa och jag har suttit och kollat igenom blocket idag, och har verkligen fastnad för en peugeot. Och en vinröd sådan skulle sitta som pricken över i:t.. eller blå! ååh, jag vill! så får väl se vad pappsen kan fixa fram så småningom..

ikväll ska jag och issa än en gång visa brudarna hur riktig fotboll går till ;)

BRUM BRUM

iiiiih, äntligen.. KÖÖRKOORT!! fyfasiken så skönt! teoriboken, släng dig i väggen.

så ida och jag har burnat runt i stan nu på kvällen. åkte till stadsgården och tog en kopp te med martina och amanda, sen lite bilkurragömma (?) med jenny och sandra, haha! trodde fan aldrig jag skulle kunna sitta själv bakom ratten.. men jooodå! jaja, nu sover vi gott! :-))

SÖNDAG


Dagens!! fick en söt bild av pappsen idag. Dom är på cup i norge och hade en vadslagning om att vinner killarna skulle ledarna färga håret och tvärtom.. och killarna vann så.. här är han, orange och fin! Hahah, dog lite!

Annars hade jag en grymt bra och galen kväll igår, tack för de royan och resten! så idag har jag och amanda inte rört oss mer än från soffan till köket förutom en liten donken runda nu till kvällen.
Och nu väntar sängeeen!

PLASKLÖRDAG


ikväll ska de bombas, riktigt ordentligt!!

ska snart glida över till linda hurtig där det blir en kort förpärla med lite brudar innan vi glider mot badet och fortsätter kvällen där. kan bli gaaalet! måste också säga grattis till världens finaste elleen idag! sketa tråkigt att de krocka ikväll :/ men hoppas du får en grym dag/kväll iallafall!

FRIDAY IT IS


fredaaag, how nice?! dock är ju vädret mindre nice.. vart fan kom allt skit ifrån?? så ikväll ska jag bara ha myskväll med mammi eftersom resten av familjen är borta hela helgen. resten? lät som jag hade största familjen. far och bror då.. men innan vi kan sitta och tjocka lite blire nultis!

FUTBOLL

halva veckan avklarad, fasiken så skönt! helgen får mer än gärna komma. sluta halv 12 idag, hade körlektion efter de sen har de blivit plugg fram tills nu. och efter mycket om och men snörar jag på mig fotbollsskorna ikväll med södrabrudarna efter ett 4 års litet break.. vad har jag gett mig in på egentligen?? men har issa med mig iallafall..

vi ska klacka den som zlaaatan ;)

BAK IS

nu börjar det äntligen ordna upp sig i kroppen, bra sliten tjej! men hade en mycket bra kväll igår, förfest hos matsen sen källarn. så har nu gjort min första lagliga krogdebut, kändes bra att få vara kvar där hela kvällen för engångsskull.. ;)

har nyss dragit i mig en fet hawaii till solsidan, finns fan inget bättre dan efter!

är förövrigt sämst på att ta bilder!!

AFTER WORK

Afterwork mys med familjen segerstedt på ågården igår, tack för det hörrni! bänkade oss framför teven mä lite godis efter de, sen drog vi oss vidare till peter för lite sunes sommar med han och erik! Och imorse drog vi oss in till söping och kolla lite fotboll efter vi vaknat mä elin och tyson, blir ju allt lite små sugen..

ikväll vankas det bartey!!

VÅR?

kom precis in från en sittandes position i solen, blev fasiken röd i fejjan??! men ska ju inte klaga på vädret iallafall! emelie kom förbi imose och lämna nyckeln till hennes lägenhet i örebro nu när dom åker till thailand, wiho! slipper tåg i ett par veckor. skulle haft körlektion vid 11, men blev avbokat, fast stannade hemma iallafall, hade ändå bara frilufsdag.

gick förbi praktikantanna på hårman idag också så hon fick fixa till mitt hår lite, eftersom cicci visst hade stängt?! så nu känns det helt okkkk!

och ikväll blire after work på källarn med familjen segerstedt :-)

BAJS

punkt punkt punkt skulle jag bara vilja säga idag..
äckelhår, varför kan aldrig jag få bli nöjd??? :(
skulle ha blivit en naturlig färg, men.. ah! blir återbesök hos frissan imorn iallafall!


plugg och sängen resten av kvällen

18 AND LIFE


bra lost man blir utan både internet och tv ett par dar!! gick ju bra till en början då bara internet försvann, men sen när tven dog då vart man bra rastlös.. men nu är det tillbaka, och hela familjen har bänkat sig framför varsin dator!

annars då, har bastat 18 och livet rullar på! hade en mycket bra och lugn 18års dag, så partajandet tar vi igen nån helg snart, inte festat loss sen nyår.. då börjar det bli illa, riktigt illa! Ska ta och titta på Solsidan som jag missa i söndags nu, sen blire en tidig kväll känner jag..

HJÄLP

Följde med ellen och kungsörarna till, lyssna nu.. ishallen(!) nu på kvällskvisten och kollade när oskar och killarna spelade! Dom förlorade tyvärr trots vår emellanåt otroligt bra klack. Och hade velat sett lite mer fajt..

Annars idag har jag haft pannik över kursvalen till trean. Matte C eller inte.. vilka program kräver egentligen matte c? ingen kan ju.. älskar johnbauer, alltid så bra information! så om nån vet? tell mee, har panniiik! jag ska iallafall gå och sova på saken.. GODNATT!

DU & JAG I TRAFIKEN


Och där var halkan avklarad också, riktigt skönt! och jag som trodde att jag skulle kugga? haha. satte oss på körskolan efteråt för att nöta några prov. Och nu på kvällskvisten drog jag mä mammsi upp till nultan som en bra avslutning på dagen, run bitch ruuun!

NYTT I GARDEROBEN


åh vilken bra dag! slutade halv 12, då drog jag och amanda upp och gjorde stan i några timmar. hittade en hel del som kommer göra susen till våren. Pappa kom in sen och vi åkte ut till ikea för att hämta min lilla älskling. så ikväll tänker jag bara ligga framför teven och mysa ner mig. Börjar med erick och mackan, bra härligt program!

RSS 2.0